THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 "KANAΡΙΑ"


Ο αγώνας της Δευτέρας μεταξύ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και του Ολυμπιακού Βόλου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας απέδειξε πανηγυρικά πως το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο αποτελεί καθρέπτη της κοινωνίας μας. Συγκεκριμένα για μια ακόμα φορά όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, φανέρωσαν τη μνημειώδη ανεπάρκεια της τοπικής Αστυνομίας.

Κατ αρχήν η Αστυνομία επέτρεψε και μάλιστα σχεδόν 1 ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι, την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας οπαδών του Βόλου με διακριτικά δηλαδή με κασκόλ, πανώ, φανέλες με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ οι ίδιοι ως υπάλληλοι του Υπουργείου... Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να γνωρίζουν πως ο νέος νόμος απαγορεύει τις μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια οι οποίοι φέρουν διακριτικά. Τα λάθη όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια και αφού τους επετράπη, παράνομα, η είσοδος με διακριτικά, η Αστυνομία έκρινε σκόπιμο να δεσμεύσει μια ολόκληρη κερκίδα χωρητικότητας 2.000 (ναι καλά διαβάσατε, 2.000 ατόμων) ανθρώπων για να καθήσουν ( μάλλον για να νιώσουν πιο άνετα ) λιγότεροι από 300 (τριακόσιοι) οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Αποτέλεσμα να στριμωχτούν πάνω από 4.000 φίλοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σε μια κερκίδα που δεν έχει πάνω από 2.200 καθίσματα.

Αφού βέβαια συνέβη αυτό μπορείτε να φανταστείτε και τη συνέχεια… ναι, ναι οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ οπαδοί του Βόλου κάτω από την ανοχή των διμοιριών των ΜΑΤ και την προκλητική αδιαφορία του νέου αστυνομικού διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, δηλαδή της αρμόδιας αρχής που ήταν υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, γύρω στο 15ο λεπτό της συνάντησης ξεκίνησαν να… ξηλώνουν καθίσματα (προφανέστατα ήθελαν να… δοκιμάσουν την αντοχή τους, αφού αυτά πρόσφατα τοποθετήθηκαν στην επίσης πρόσφατα κατασκευασθείσα κερκίδα) και να τα εκτοξεύουν προς την κατεύθυνση των φίλων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αλλά και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Βέβαια να σημειωθεί πως η εκτόξευση των καθισμάτων αλλά και των υπόλοιπων αντικειμένων προς τον κόσμο μας συνοδευόταν από τα απαραίτητα συνθήματα κατά της Καρδίτσας και ημών που τους φιλοξενήσαμε αλλά και από απόπειρα επίθεσης (ντου κατά το κοινώς λεγόμενο) σε βάρος αστυνομικού. Τι έκανε η Αστυνομία; ΔΕΝ συνέλαβε κανέναν βέβαια… Εξάντλησε, φαίνεται, την αυστηρότητά της στο παιχνίδι εναντίον της Κερκύρας, στο Στάδιο όταν και συνέλαβε τον… μεγάλο κακοποιό που έπεσε από τη φυσούνα και ασφαλώς το νεαρό… τρομοκράτη που – δήθεν – πέταξε… καψούλια της Αποκριάς μέσα στον… αγωνιστικό χώρο….

Δια ταύτα…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΑΦΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

Αναρωτιόμαστε… το δόγμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας είναι υπέρμετρη αυστηρότητα στους Καρδιτσιώτες και ανοχή στους φιλοξενούμενους που σπάνε και προκαλούν φθορές σε ξένη ιδιοκτησία;; Έτσι είναι ;;Ανοχή και …φόβο εν προκειμένω στα... αγαπημένα παιδιά του Αχιλλέα ;;; Τόσο πολύ τον φοβάστε κύριοι της Α.Δ. Καρδίτσας ;;; ΕΥΓΕ… καλό ξεκίνημα κάνατε κ. Αγγελή (είναι ο νέος και φέρελπις αστυνομικός διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας).


ΚΑΡΔΙΤΣΑ 17-03-2010
ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 «ΚΑΝΑΡΙΑ»

ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!

VIDEO 1 WWW.GATE3.GR

VIDEO 2 WWW.GATE3.GR

ΑΦΙΞΗ JULIO MOZZO...WWW.GATE3.GR

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ---ΑΣΑ - ΟΦΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ---WWW.GATE3.GR

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ---ΑΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ