THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 "ΚΑΝΑΡΙΑ"


Μερικά απογεύματα, στην ήσυχη Καρδίτσα μας έχουν αποκτήσει απίστευτο ενδιαφέρον και βγάζουν άφθονο γέλιο! Υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας που συνεδριάζουν κάπου κοντά στο κέντρο της πόλης ανά τακτά διαστήματα. Έχουν κληθεί - ορισμένοι εξ αυτών για τελευταία φορά - να συζητούν και ν' αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου μας, μεταξύ άλλων και για την αθλητική μας πραγματικότητα. (23/9/2009) Απολαύστε, λοιπόν, τι είπαν δύο εξ αυτών στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης για το ζήτημα του κατεπείγοντος της εξέδρας του Σταδίου της Καρδίτσας.
.
Ο ένας (σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του θαυμαστής του ρήτορα της αρχαιότητας Αισχίνη) είπε ότι η Αναγέννηση στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της δεν γέμισε την κερκίδα, κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να γίνει πέταλο άμεσα. «Γιατί να γίνει για να κάθονται οι ξένοι» ρώτησε γεμάτος απορία! Επίσης σημείωσε ότι κανείς στην Καρδίτσα δεν ασχολείται με την Αναγέννηση και τεκμηρίωσε το συμπέρασμά του λέγοντας ότι κανείς δεν σταματάει τον ίδιο όταν κυκλοφορεί στο δρόμο για να τον ρωτήσει για την κερκίδα!!! Θυμίζουμε ότι ο ίδιος σε παλαιότερη συνεδρίαση για τη μεταφορά των αποδυτηρίων του Σταδίου πρότεινε (αν είστε όρθιοι καθίστε!) να κατασκευαστούν λυόμενα κοντέινερ έξω από το γήπεδο για να ξεντύνονται οι ποδοσφαιριστές με τους διαιτητές!!!
.
Ένας άλλος (πιείτε μια γουλιά καφέ, θα τη χρειαστείτε!) τόνισε ότι κανείς. περιπατητής (??????) στο γήπεδο δεν νοιάζεται για το αν θα γίνει η κερκίδα και σημείωσε ότι η μόνη που βιάζεται για το έργο είναι η. ξένων συμφερόντων ΠΑΕ Αναγέννηση!!! Εν μέσω άλλων ζήτησε και συγνώμη (!) από τους βουλευτές της Καρδίτσας που οι «ανεγκέφαλοι» όπως χαρακτήρισε όλους εμάς που συγκροτούμε τη Λέσχη Φίλων της Αναγέννησης (ΛΕΦΑΚ) σήκωσαν στο γήπεδο το γνωστό πανό!
.
Ο λόγος για τους κ.κ. Χατζοπλάκη και Καφφέ που είναι εκπρόσωποι πολιτών στο ανώτερο όργανο της περιοχής μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο!
.
Οι τοποθετήσεις αυτών των κυρίων έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες άλλων Δημοτικών Συμβούλων σε παλαιότερες συνεδριάσεις που εμπεριείχαν χαρακτηρισμούς όπως «κωλόπαιδα», «κλακαδόροι», «εγκάθετοι» και απευθύνονταν στους φιλάθλους της Αναγέννησης και σε μέλη της Λέσχης μας που έδωσαν το παρών.Ως σκεπτόμενοι και συνειδητοποιημένοι πολίτες της Καρδίτσας πάνω απ' όλα και ως φίλαθλοι της Αναγέννησης (κάτι για το όποιο είμαστε περήφανοι) αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως την αγανάκτησή μας για τις απόψεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν, οι οποίοι μας θίγουν και κατεβάζουν σε έσχατο σημείο το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχουμε δε να τονίσουμε τα εξής Οι Καρδιτσιώτες που συγκροτήσαμε τη Λέσχη Φίλων της Αναγέννησης, με μοναδική αφορμή την αγάπη μας για την ομάδα, τον αθλητισμό και τον τόπο μας τυγχάνει να είμαστε διακεκριμένοι πολίτες αυτές της περιοχής. Επιστήμονες, σκεπτόμενοι άνθρωποι, οικογενειάρχες, πετυχημένοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι με άποψη και ιδεολογικό υπόβαθρο. Είμαστε λίγοι από τους χιλιάδες αγνούς φιλάθλους του ιστορικότερου φορέα της περιοχής. Δεν επιτρέπουμε, λοιπόν, σε κανέναν να μας θίγει, να χρησιμοποιεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και να χαρακτηρίζει το σύλλογο που αγαπάμε. ξένων συμφερόντων! Αλήθεια κ. Καφφέ, δεν μας διευκρινίσατε. Τίνος συμφερόντων? Των ΗΠΑ ή της Ρωσίας?
.
Η ΛΕΦΑΚ επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της για να προστατεύσει τα μέλη της από τους παραπάνω συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς των κυρίων συμβούλων.
.
Κλείνοντας θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους κ.κ. Χατζοπλάκη και Καφφέ στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας να έλθουν στο γήπεδο. Θα τους πληρώσουμε εμείς το εισιτήριο. Ποιος ξέρει, μπορεί να καταλάβουν πόσο ωραία διαδικασία είναι η τέλεση ενός αγώνα που συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι. Διαδικασία που προφανώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν στερηθεί επί χρόνια.
.
ΥΓ: Τα λεγόμενα των δύο συμβούλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μοιραστούν σε φωτοτυπίες σ' όλους τους φιλάθλους που θα έλθουν την Κυριακή στο γήπεδο. Έτσι για ν' αποκτήσουν μια άποψη για το επίπεδο των προτάσεων των εκλεγμένων τους στο ανώτερο όργανο της περιοχής μας.
.
ΛΕΦΑΚ 1904 «ΚΑΝΑΡΙΑ»
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!

VIDEO 1 WWW.GATE3.GR

VIDEO 2 WWW.GATE3.GR

ΑΦΙΞΗ JULIO MOZZO...WWW.GATE3.GR

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ---ΑΣΑ - ΟΦΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕ.Φ.Α.Κ. 1904 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ---WWW.GATE3.GR

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ---ΑΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ